Terminator stigao u Ghost Recon Breakpoint

PC Slider Sony Vesti Xbox

Terminator kao ultimativni izazov za Ghost tim!

Ubisoft je najavio da će naredni lajv apdejt igre Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint kao izazov doneti ni manje ni više nego – Terminatore.

Kada pričamo o product placement-u (a ovo zbog novog filma to u neku ruku i jeste) i spajanju nepovezanih franišiza, Terminator se sasvim solidno uklapa u pucačinu sa futurističkim elementima kakav je Breakpoint. Podsetimo, tokom dobrog dela igre, glavni likovi se bore protiv naoružanja i naprava iz budućnosti koje ima Skell Technology, pa možda najnoviji apdejt i nije toliko isforsiran koliko verovatno deluje na prvu „loptu”.

Osim likova i dijaloga inspirisanih prvim filmom iz serijala, Terminator apdejt donosi dve nove misije sa pričom (za solo ili kooperativnu igru), nove skinove, vozila, kao i oružja. U story misijama, igrači će imati cilj da oslobode i zatim da se udruže sa Rasa Aldwin, ženom koja dolazi iz budućnosti, a sa zadatkom da zaustavi plan robota iz budućnosti.

The Terminator Live Event je deo Episode I paketa i dostupan je od 29. januara za vlasnike Season pass-a, pa potom i od 6. februara za sve ostale koji poseduju verziju igre za PC, PlayStation 4, Xbox One ili Google Stadia.

Uz tematski sadržaj, novi apdejt dolazi i sa brojnim ispravkama u gejmpleju koje su urađene, kako Ubisoft ističe, na osnovu komentara igrača koji su kritikovali mnoge dizajnerske odluke u najnovijem nastavku Ghost Recon franšize.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password