Apex Legends Season 4 startuje 4. februara

PC Slider Sony Vesti Xbox

Novi heroj, oružje, kao i gameplay inovacije u Apex Legends Season 4

Respawn Entertainment je otkrio šta će sve biti ubačeno u Apex Legends sa Season 4 koja počinje od 4. februara 2020. godine.

U nedavnom Respawn Entertainment lajvstrimu nekoliko članova razvojnog tima pričalo je o svim novinama koje uskoro stižu u popularni battle royale naslov.

Apex Legends Sezona 4 donosi novog heroja po imenu Forge, popularnog MMA borca čiji specijali će se najviše odnositi na blisku borbu. Uz njega, u igri će biti ubačen i novi bolt action snajper Sentinel. Na spisak novina je upisana i treća runda ranked režima igre, promene na mapi World’s Edge, a Respawn je naveo i da će igračima podeliti poklone povodom prvog rođendana igre.

Autori su potom pričali i o esport takmičenju Apex Legends Global Series, u kojem se igrači bore za nagradni fond u visini od 3 miliona američkih dolara. U The Global Series će učestvovati gejmeri iz preko 60 država sveta, a zanimljivo je da će jedan od prva dva turnira biti održan u Bukureštu tokom maja.

Apex Legends je besplatna battle royale igra koju igrači mogu da preuzmu besplatno na svojim PC, Xbox One i PlayStation 4 sistemima.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password