Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Apex Legends Season 4 startuje 4. februara

Novi heroj, oružje, kao i gameplay inovacije u Apex Legends Season 4

Respawn Entertainment je otkrio šta će sve biti ubačeno u Apex Legends sa Season 4 koja počinje od 4. februara 2020. godine.

U nedavnom Respawn Entertainment lajvstrimu nekoliko članova razvojnog tima pričalo je o svim novinama koje uskoro stižu u popularni battle royale naslov.

Apex Legends Sezona 4 donosi novog heroja po imenu Forge, popularnog MMA borca čiji specijali će se najviše odnositi na blisku borbu. Uz njega, u igri će biti ubačen i novi bolt action snajper Sentinel. Na spisak novina je upisana i treća runda ranked režima igre, promene na mapi World’s Edge, a Respawn je naveo i da će igračima podeliti poklone povodom prvog rođendana igre.

Autori su potom pričali i o esport takmičenju Apex Legends Global Series, u kojem se igrači bore za nagradni fond u visini od 3 miliona američkih dolara. U The Global Series će učestvovati gejmeri iz preko 60 država sveta, a zanimljivo je da će jedan od prva dva turnira biti održan u Bukureštu tokom maja.

Apex Legends je besplatna battle royale igra koju igrači mogu da preuzmu besplatno na svojim PC, Xbox One i PlayStation 4 sistemima.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!