Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Overwatch 2 izlazi ove godine!

Na Overwatch 2 možda ipak nećemo čekati toliko dugo?

Ako je verovati informacijama koje je PlayStation Brazil objavio na svom Twitter profilu, Overwatch 2 će se naći u prodavnicama tokom 2020. godine.

Blizzard možda još ne želi da otkrije datum izlaska nastavka svog popularnog FPS ostvarenja, ali se zato uvek nađe neko će ovu informaciju da istrtlja pre vremena. Ovog puta je red došao na PlayStation Brasil, koji je na svojoj zvaničnoj Twitter stranici napisao „2020. će biti godina u kojoj Overwatch 2 stiže na PlayStation 4″.

Overwatch 2 izlazi ove godine PlayStation Brasil screenshot

Zanimljivo je da je ovaj tweet obrisan ubrzo nakon objave i sačuvan je samo u obliku gore priloženog skrinšota, pa ostaje nepoznato da li se radi o grešci ili je samo neko „malko” požurio. Strani gejming mediji koji su prvi preneli ovu vest su već kontaktirali Blizzard, ali je poznati izdavač odbio da da komentar. Pitanje je prosleđeno i kompaniji Sony, ali do momenta pisanja ovog teksta nije stiglo objašnjenje za tweet, pa nam samo ostaje da čekamo na zvaničnu potvrdu.

Do tad, datum premijere igre Overwatch 2 će i dalje ostati nepoznat, a u prethodnim predstavljanjima naslova Blizzard je nagovestio da naslov neće izaći u skorije vreme. Čak je i izvršni producent ostvarenja, Džef Kejplan (Jeff Kaplan) spomenuo da „nema pojma” kada će OW2 biti objavljen, kao i da ne treba da očekujemo bilo kakve vesti o ovom ostvarenju u dogledno vreme.

Ah well, nije kao da nam je neka žurba, jer nastavak za sad ne deluje previše drugače od prve igre.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!