Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Dragon Ball Z Kakarot dobio nove trejlere

Dragon Ball Z Kakarot nam stiže za malo više od nedelju dana!

Bandai Namco je danas objavio nove trejlere za Dragon Ball Z Kakarot koji nam objašnjavaju kako će izgledati napredovanje u igri.

U fokusu trejlera je to kako igrači mogu da bustuju statove, otključavaju nove skilove, kao i to kako mogu da nauče junake DBZ univerzuma Super Attacks specijalima. Po rečima autora, DBZK će imati RPG elemente i od igrača će zahtevati da istražuju svet igre, ali i da spremaju jela. Pogledajte trejler za više detalja.

Pre nekoliko dana, Bandai Namco je objavio i hardverske zahteve PC izdanja putem Steam stranice igre. Na osnovu predstavljenih informacija, igrači će morati da imaju barem Intel Core i5-2400 ili AMD Phenom II X6 1100T, 4GB RAM, kao i GeForce GTX 750 Ti ili Radeon HD 7950 grafičke karte kako bi pokrenuli DBZ Kakarot. Takođe se navodi da će igra zahtevati oko 36GB slobodnog prostora.

Moramo da priznamo da nove igre iz BN kuhinje zasnovane na anime serijalima sijaju usled odličnog grafičkog endžina (DBZ FighterZ je najbolji primer) što nam samo govori da će i DBZK izgledati odlično. Kada smo igrali ovaj naslov tokom Gamescom 2019 sajma uverili smo se i da borbe funkcionišu odlično, pa ako Bandai Namco uspe da utegne ostale elemente gejmpleja sigurni smo da je pred nama još jedna odlična Dragon Ball igra!

O tome uskoro, jer nam Dragon Ball Z Kakarot stiže već 17. januara 2020. godine u verziji za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!