Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Warcraft 3 Reforged izlazi krajem januara!

Komplet šminkanje za Warcraft 3!

Blizzard je otkrio da planira da 29. januara 2020. godine objavi remasterizovanu verziju legendarne real-time strategije Warcraft 3.

Izdanje nosi naziv Warcraft III: Reforged i objedinjuje remaster osnovnog W3, kao i obe ekspanzije: Reign of Chaos i The Frozen Throne. Autori navode da će igra zadržati sve prepoznatljive elemente izvođenja, više od 60 misija epske singlplejer kampanje, kao i unapređen grafički prikaz (novi modeli likova, a dodate su nove međuanimacije i zvukovi). Najviše truda razvojni tim je uložio u rebalansiranje onlajn komponente, kao i ubacivanje savremenih matchmaking rešenja i social komponenti.

Osim toga Warcraft III: Reforged će imati i poboljšani World Editor, a zanimljivo je i to što će mape koje su igrači kreirali ranije moći da koriste i u rimejku.

Blizzard je i ovog puta odlučio da objavi igru istovremeno u celom svetu, pa iako se zvanično navodi da Warcraft 3 remaster izlazi 28. januara 2020., to ipak znači da će izdanje po našem vremenu stići u ponoć, sa 28. na 29. januar 2020. Kolekcija može da se kupi u pretprodaji po ceni od 30 evra za osnovno izdanje, kao i 40 evra za Spoils of War ediciju.

Prvobitno, tokom BlizzCon 2018 otkriveno je da Blizzard planira da objavi remaster tokom 2019. godine, ali je datum premijere pomeren kako bi ostvarenje bilo dodatno sređeno.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!