Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Novu Fast & Furious igru priprema Slightly Mad Studios

Fast & Furious igra kakvu je malo ko očekivao!

Tokom The Game Awards 2019 Bandai Namco je zvanično predstavio Fast & Furious Crossroads na kojem radi proslavljeni Slightly Mad Studios.

Moramo priznati da nam je zanimljivo to što su Need for Speed Underground i mnoge vožnje nakon nje očigledno bile inspirisane Fast & Furious filmovima (poslednji u nizu je NFS Heat), a da pak popularni filmski serijal nikad uspešno nije prenesen na konzole i kompjutere. Najnoviji pokušaj predvodi renomirani razvojni studio Slightly Mad Studios (Project CARS, Need for Speed: Shift) koji nam ovog puta sprema sve samo ne simulaciju vožnje.

Crossroads će imati filmsku priču, prepoznatljive likove koje tumače glumci iz filmova, „over the top” akcione scene, kao i nelegalne trke i kastomizaciju automobile. Za razliku od drugih arkadnih ostvarenja u ovoj vožnji će igrači imati priliku da automobile opreme naoružanjem i drugim gedžetima kojim će moći da vode pravi rat u trkama.

Igračka javnost nije dočekala na najbolji način igru nakon trejlera, a najveći predmet kritike je naizgled loš grafički endžin što je najprimetnije kod modela likova. Igrači su negodovali zbog prezentacije koja je više na nivou prethodne, a ne naredne generacije konzola.

Pogledajte trejler za igru ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=sKfTkNMYq90

Fast & Furios Crossroads izlazi tokom maja 2020. godine u verziji za PC (Steam), PlayStation 4 i Xbox One.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!