Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Nova Commandos igra je u pripremi

Kalypso formira razvojni studio samo za novu Commandos igru!

Kalypso Media nam je danas poslao zanimljiv mejl u kojem navodi da oformljuje poseban razvojni tim sa zadatkom da napravi potpuno novu Commandos igru!

Za sad neimenovani studio će biti lociran u blizini Frankfurta, a već je angažovano nekoliko veterana gejming industrije koji će predvoditi projekat narednog Commandos izdanja.

„Na novoj lokaciji ćemo razvijati naslov koji će biti pravi naslednik serijala, a koji planiramo da objavimo za PC i [nove] konzole”, naveo je direktor studija Jirgen Rojsvig (Jürgen Reußwig).

U saopštenju se dalje navodi da je izdavač Kalypso Media spreman da uloži dosta truda kako bi nastavak jednog tako popularnog serijala, kao što je Commandos, ispunio očekivanja igračke populacije.

Studio se tek širi i prikuplja developere koji će raditi na igri o čemu govore oglasi za posao na ovoj stranici.

Na žalost po igrače željne da zaigraju novi nastavak serijala, podatak da studio nije zvanično ni oformljen nam govori da ova igra neće biti objavljena tokom 2020. godine, a verovatno ni 2021. godine. Datum izlaska može da bude bliži ukoliko je Kalypso već uradio deo pripreme ili, u gorem slučaju, ako planira da smlati novo ostvarenje, pa se nadamo da autori ipak neće žuriti.

Do tad, ljubitelji serijala će imati priliku da odigraju Commandos 2 HD Remaster koji će se uskoro naći u pretprodaji.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!