Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

RE3 Remake neće biti predstavljen na The Game Awards

Capcom ne želi još da priča o RE3 Remake!

Ovih dana dobijamo sve više glasina o tome da je RE3 Remake u izradi, međutim igra neće biti najavljena na The Game Awards događaju kao što su mnogi pretpostavljali.

Autor The Game Awards šoua Džef Kili (Geoff Keighley) je tokom nedavno održane AMA (Ask Me Anything) na Redditu objavio da nikad nije bilo planirano da se priča o Resident Evil 3 tokom dodele nagrada.

„Nemamo planove (niti su oni ikad postojali) da radimo bilo šta u vezi sa Resident Evil 3 tokom šoua. Mnogi od leak-ova su potpuno pogrešni. Nijedan deo našeg šoua nije procureo do sada”, naveo je Kili.

Sa druge strane, on je potvrdio da će tokom The Game Awards biti predstavljeno 10 potpuno novih igara i da će najveći deo programa zauzeti nove igre, a naglasio je i da će ceo šou trajati oko dva i po sata.

Obzirom da se sada pouzdano zna da Capcom priprema rimejk treće Resident Evil igre sada će biti zanimljivo da se vidi u kom momentu će igra biti zvanično predstavljena. U ovom trenutku, jedna od mogućih opcija je Jump Festa festival koji se održava 21. i 22. decembra ove godine, tokom koje će Capcom pričati o dve nove igre.

The Game Awards se održava 12. decembra 2019., tj. po našem vremenu 13. decembra sa početkom u 2:30h ujutro.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!