Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

A Plague Tale dobija nastavak

A Plague Tale – jedno od najprijatnijih iznenađenja dobija novu igru!

Ako je verovati portalu XboxSquad, nova A Plague Tale igra je uveliko u izradi i trebalo bi da bude objavljena tokom 2020. godine.

Isti izvor otkriva da će autori igre najaviti novi A Plague Tale naslov tokom naredne godine, ali je zvanična potvrda razvojnog tima Asobo Studio za sad izostala.

Umesto toga, oglasio se izdavač Focus Home Interactive (pod čijim imenom se prodavala prva igra) koji je potvrdio da imaju dogovorenu saradnju sa studijom Asobo u vezi sa novom igrom, ali da nikad nije pomenuto da se radio o nastavku A Plague Tale. Ipak, naveli su da će više informacija biti otkriveno u narednom periodu „kada za to bude odgovarajuć momenat”.

Pod ovim se verovatno misli na to da Asobo Studio trenutno ima pune ruke posla jer je angažovan na Microsoft Flight Simulator projektu, ali nije objašnjeno na kom delu igre.

U svojoj izjavi Focus Home Interactive naveo je da je oduševljen reakcijom publike i kritike na „Innocence” i time što je naslov dobio brojne nagrade

Ovo ostvarenje je jedno od najprijatnijih iznenađenja ove godine, a pažnju igrača je privukao odličnom pričom i atmosferom, kao i originalnim izvođenjem koje kombinuje akciju, šunjanje i logičke zagonetke.

Ukoliko do sad niste imali prilike da se susretnete sa ovim ostvarenjem, demo igre možete da preuzmete i isprobate putem Steam aplikacije ovde.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!