Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Darksiders Genesis izlazi danas!

Darksiders igra koja je zbunila igrače stiže tokom današnjeg dana!

THQ Nordic i razvojni tim Airship Syndicate će tokom današnjeg dana objaviti Darksiders Genesis, najnoviju igru popularnog RPG serijala.

Po ko zna koji put u ovoj franšizi, Genesis opet menja osnovno izvođenje. Nakon prve igre koja je ličila na Zeldu, pa onda trećeg dela koji je pozajmljivao ideje od Dark Souls franšize, najnovija igra je najsličnija Diablo i Torchlight naslovima.

Pogled kamere u Darksiders Genesis je iz ptičije perspektive, a gejmplej prati oprobanu loot formulu, gde je najzanimljivija novina to što će igrači imati priliku da vode ne jednog nego dva glavna junaka. War je povratnik iz prve igre, dok će se njemu pridružiti Strife, četvrti jahač apokalipse koji se do sad nije pojavljivao u serijalu. Najzanimljivija novina je ipak opcija kooperativnog moda za do dva igrača, gde će igrači moći zajedno da tabaju protivnike, ali i rešavaju logičke zagonetke.

Kako će to izgledati u punoj verziji igre imaćemo priliku da vidimo tokom današnjeg dana kada izlazi za PC, dok se izdanje za Xbox One, PlayStation 4 i Switch očekuje 14. februara 2020. Opis ovog naslova očekujte uskoro na našem portalu, a do tad pogledajte trejler za igru ispod.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!