Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Capcom otkriva nove igre krajem decembra: RE3 Remake?

Da li Capcom sprema neka lepa iznenađenja?

Capcom će omogućiti igračima da zaigraju dve potpuno nove i za sad ne najavljene igre tokom Jump Festa događaja koji će biti održan 21. i 22. decembra.

Vest je posebno zanimljiva jer se već nekoliko nedelja unazad pretpostavlja da će kompanija prikazati Resident Evil 3 Remake tokom predstojećeg The Game Awards šoua koji je zakazan za 12. decembar 2019.

Po nekim pretpostavkama, Capcom će tada otkriti prvi trejler za RE3 rimejk, dok će igrači koji posete Jump Festa 2020 sajam u Japanu imati priliku da zaigraju i demo. Kao što smo prethodno pisali, Resident Evil 2 Remake je naišao na fenomenalnu reakciju igrača, pa novi rimejk igara iz serijala ne bi trebalo da predstavlja preveliko iznenađenje. Treba ipak imati na umu da su ovo nepotvrđene informacije i za sad samo slatki snovi ljubitelja serijala.

Zvanično se zna da će Capcom omogućiti igračima da odigraju 4 naslova: Mega Man Zero/ZX Legacy Collection, Monter Hunter World: Iceborne i dve za sad nepoznate igre koje tek treba da budu otkrivene. Sa druge strane, sa sigurnošću se zna da Resident Evil spin-off Project Resistance neće imati demo, pa ostaje nada da kompanija sprema neka prijatna iznenađenja.

Pojedini izvori navode i da bi jedan od ova dva ostvarenja mogao da bude novi nastavak ili čak i rimejk iz nekog od starijih serijala kao što su Dino Crisis (jej!), Viewtiful Joe ili možda čak i Okami. U ovom momentu može samo da se nagađa o tome, jer čvrstih dokaza nema, a možda je Capcom baš odlučio da radi na nečemu potpuno neočekivanom kao što je to bio slučaj sa već pomenutim Project Resistance. Odgovor na ova pitanja možda dobijemo već za nekoliko nedelja.

Jump Festa je anime/manga i gejming festival koji se održava tokom dva dana, u periodu od 21. do 22. decembra u Makuhari Messe u Chiba, Japan.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!