Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Saints Row 5 će biti najavljen naredne godine!

Definitivno potvrđeno: sprema se Saints Row 5!

Izvršni direktor kompanije Koch Media zvanično je potvrdio da će naredna Saints Row igra (najverovatnije Saints Row 5) biti najavljena tokom naredne godine.

Klemens Kundratic (Klemens Kundratitz), čelnik kompanije Koch Media koja je izdavač SR serijala, naveo je: „Saints Row serijal nam je veoma drag i o njemu ćemo pričati naredne godine. Trenutno samo želimo da se pročuje da nova igra stiže i da će ona biti fenomenalna!”

U intervjuu koji je objavljen na GamesIndustry sajtu, Kundratic je još rekao da je razvojni tim Volition potpuno posvećen narednoj SR igri i kako tim neće raditi ni na jednom drugom naslovu dok ne završe narednu igru u ovom, za izdavača i studio, veoma bitnom serijalu.

Pretpostavlja se da će se naredna igra zvati jednostavno Saints Row 5, ali autori igre za sad nisu želeli to da preciziraju. Uz odsustvo bilo kakvih informacija o naslovu, mislimo da možemo sa sigurnošću da zaključimo kako SR5 neće biti objavljen tokom 2020. godine, što automatski povlači i sumnju da će on stići na aktuelnu generaciju konzola.

Pojedini gejming novinari su pretpostavljali da će novi nastavak biti najavljen tokom The Game Awards događaja koji se održava 12. decembra 2019. godine, ali je sada očigledno da ćemo na zvaničnu najavu morati da sačekamo još malo.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!