Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Death Stranding PC zvanično potvrđen, stiže tokom leta 2020.

Death Stranding PC verzija – Još jedna loše čuvana tajna!

Nakon zvanične najave PC verzije Red Dead Redemption 2, danas nam je stigla vest da Death Stranding, još jedna donedavna konzolna ekskluziva, stiže za PC.

Kako je objavio razvojni tim Kojima Productions i izdavač PC verzije, 505 Games, Death Stranding PC će biti objavljen početkom leta naredne godine, što najverovatnije znači tokom jula, ali sačekajmo zvaničnu najavu tačnog datuma izlaska ovog ostvarenja.

Ovo je još jedna vest koja nas nije preterano iznenadila jer se tokom prethodnih meseci govorkalo o tome kako se priprema verzija igre za kompjutere, ali su Hideo Kodžima (Kojima) i njegov tim čvrsto držali jezik za zubima. Takođe, mnogi su polagali nadu u to što je ovaj naslov prvobitno najavljen za oba igračka sistema, iako je ovaj podatak naknadno ispravljen.

Razvojni tim ni sada nije išao previše u detalje o PC verziji, ali ni tu nije teško pretpostaviti da će ona verovatno imati podršku za 4K, otključan frejmrejt, dodatne efekte, pa možda i Ray-Tracing. Podsetimo na to i da je PC izdanje Metal Gear Solid V: The Phantom Pain bilo odlično, pa se nadamo da će i najnovija Kodžimina igra takođe biti savršeno optimizovana za rad u Windows okruženju.

Death Stranding uskoro stiže na PlayStation 4 konzolu: ovaj naslov će imati svoju premijeru 8. novembra 2019. godine, a opis na našem portalu možete da očekujete uskoro.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!