Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

FIFA 20 PS4

Paralelno sa PC izdanjem igre FIFA 20 testirali smo i verziju za PlayStation 4. Sve pohvale i zamerke koje smo imali igrajući najnoviju fudbalsku simulaciju na Windows operativnom sistemu važe i za FIFA 20 PS4 verziju uz par izmena.

Razvojni tim se još jednom potrudio da eleminiše sve razlike u verzijama (osim izdanja za Nintendo Switch koje je dobilo Legacy Edition). Najveže razlike su opet primetne samo na tehničkom polju i u multiplejeru.

Izdanje za kompjutere ima otključan frejmrejt, više rezolucija (uključujući tu i podršku za UltraWide ekrane), a ako se instalira na SSD tu su i brža učitavanja. Naravno, najbitnije je kako sve to izgleda na terenu, a tu se mora priznati da je razlike bilo teško primetiti ili da one neće biti bitne najvećem delu igrača. Slično kao Madden NFL 20, tokom testa nismo mogli da primetimo ni razlike u FIFA 20 PS4 verzijama, jer je igra dobro optimizovana za obe modela Sony konzole.

FIFA 20 screenshots

Najveće razlike između izdanja igre se mogu primetiti u multiplejer modovima, jer je konzolna verzija i dalje popularnija u odnosu onog na PC platformi. U Ultimate Team to znači da ima više igrača koji trguju karticama, što olakšava nalaženje retkih verzija igrača, ali su i cene realnije, a market stabilniji. Ovde, kao i u ostalim režimima onlajn igre matchmaking je brži. Ne kažemo da je to loše u Origin verziji, već samo da će sistem lakše pronalaziti igrače sličnog nivoa.

Zaključak je na kraju isti kao i svake godine. Ukoliko igrači planiraju da igraju Ultimate Team mod prednost je blago na strani FIFA 20 PS4 izdanja, ali osim toga nema previše razloga da se lomi glava pri izboru – ako ste planirali da kupite novu FIFA simulaciju.

Igru nam je poslao Electronic Arts, ali to nije uticalo na našu konačnu ocenu u skladu sa našom politikom o objektivnosti.

Ukratko

FIFA 20 PS4

Paralelno sa PC izdanjem igre FIFA 20 testirali smo i verziju za PlayStation 4. Sve pohvale i zamerke koje smo imali igrajući najnoviju fudbalsku simulaciju na Windows operativnom sistemu važe i za FIFA 20 PS4 verziju uz par izmena. Razvojni tim s
0
Užasno

Podelite ovaj tekst:

Pročitajte i:

0

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Gejmplej
  Grafika
  Zvuk
  A mininum rating of 0 is required.
  Please give a rating.
  Thanks for submitting your rating!

  Thanks for submitting your comment!