Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends Season 3 počinje 1. oktobra

Apex Legends dobija novog heroja i mapu!

Razvojni tim Respawn Entertainment je prikazao sve detalje u vezi sa Apex Legends Season 3 apdejtom koji nam dolazi naredne nedelje.

Nakon što je EA Korea slučajno otkrio da nas uskoro očekuje novi apdejt igre u vidu nove sezone, razvojni tim se oglasio zvanično i potvrdio da će ubaciti novi sadržaj tokom 1. oktobra.

Na spisku novina se nalazi nova legenda po imenu Crypto, ali i potpuno nova mapa nazvana „World’s Edge”. Trejler koji su objavili autori prikazuje i novu Charge pušku u akciji, kao i alternativni kostim novog junaka. Season 3 će takođe imati i novi Pass koji bi trebalo da igračima ponudi nove skinove i za stare heroje.

Apex Legends Season 3 počinje 1 oktobra

Nova mapa donosi surovije uslove za igru jer je prošarana ledeni delovima, regionima sa užarenom lavom, kao i visokim liticama. Najzanimljiviji detalj nove mape je voz koji će kružiti na njoj, a koji će doneti nove taktičke mogućnosti (ili omogućiti igračima da postanu još lakše mete).

Season 3 će sigurno vratiti igrače ovom naslovu koji je nakon fenomenalnog početnog uspeha (za koji su najviše zaslužni popularni jutjuberi koji su promovisali Apex), brzo pao iza ostalih battle royale ostvarenja kao što su Fortnite ili PUBG. Apex Legends je u momentu pisanja ovog teksta 16. na listi najpopularnijih igara na Twitch platformi.

Apex Legends Season 3 Meltdown počinje u utorak, 1. oktobra 2019. istovremeno u verzijama za PC, Xbox One i PlayStation 4.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!