COD Modern Warfare dobio story trejler

Novi COD Modern Warfare trejler otkriva gde će to putovati Captain Price i ekipa!

Activision i Infinity Ward su konačno otkrili malo više detalja o priči koja nas očekuje u singlplejer kampanji igre COD Modern Warfare.

Call of Duty Black Ops 4 je prošle godine „preskočio” story singlplejer kampanju, ali najnoviji COD neće napraviti ovakav propust. Iako su razvojni tim i izdavač odmah potvrdili da će novi Modern Warfare imati priču, sve do danas o njoj nismo znali ništa… Ako izuzmemo komentare stranih novinara i jutjubera koji su komentarisali da je kampanja prepuna emotivnih delova.

Po trejleru možemo da vidimo da će Kapetan Price i SAS delovati zajedničkim snagama sa CIA i Urzikstani Liberation Force u pokušaju da zaplene ukradeno hemijsko naoružanje. Akcija će se odvijati na nekoliko različitih svetskih lokacija, od Londona do Bliskog istoka i šire.

Trejler nam takođe daje još jedan pogled na grafički endžin igre koji će imati podršku za 4K, HDR i real-time ray tracing. Samo po modelima glavnih likova može se zaključiti da će novi COD izgledati fenomenalno, ali smo tokom nedavnog multiplejer beta testa mogli da zaključimo i da će on imati dosta zanimljivog sadržaja

COD Modern Warfare izlazi 25. oktobra 2019. godine u verziji za PC (Battle.net klijent), PlayStation 4 i Xbox One.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password