Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Predstavljen Sigma novi Overwatch heroj

Overwatch uskoro dobija novog heroja!

Blizzard Entertainment je danas konačno u novom trejleru ukratko predstavio Sigmu, tridesetprvog Overwatch heroja koji će uskoro stići u igru!

Poznati izdavač je tokom prethodnih nekoliko dana postavljao tizere na svojim društvenim mrežama, nagoveštavajući da će uskoro otkriti novog OW heroja, ali je puna najava čuvana za današnji dan.

Novi heroj je astrofizičar čija potraga za tajnom univerzuma se pretvara u propali eksperiment koji ga transformiše u najopasnije oružje: Sigmu. Ujedno je otkriveno da je Sigma član terorističke organizacije Talon kojeg čine Moira, Doomfist, Reaper, Widowmaker i Sombra.

Na osnovu viđenog (a Blizz baš i nije rekao previše) izgleda da će Sigma biti tank, ali ćemo za detaljan pregled svih njegovih skilova morati još malo da sačekamo.

Video traje oko devedeset sekundi i sačinjen je od statičnih slika, ali je sigurno jedan od najupečatljivijih do sad. Pogledajte ceo trejler!

Overwatch je objavljen 24. maja 2016. godine u verziji za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a brzo je uspeo da privuče mnogo igrača: i to više od 40 miliona njih za samo dve godine. Blizz se pohvalio i da je naslov zaradio više od jedne milijarde američkih dolara u prvih godinu dana nakon premijere, a danas ga i dalje rado igra veliki broj igrača. OW ima i svoje esport takmičenje.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!