Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Marvel’s Avengers A-Day gameplay video procureo u javnost!

Marvel’s Avengers A-Day za sad izgleda odlično!

Square Enix je posetiocima San Diego Comic Con-a prikazao delove igre Marvel’s Avengers A-Day, ali taj video uopšte nije trebalo da dospe na internet!

Square je ranije najavio da će prikazati A-Day demo ekskluzivno tokom najvećeg stripa sajma na svetu San Diego Comic Con-a, koji se trenutno održava u gradu na jugu Kalifornije, SAD. Ovaj video je trebalo da ostane privilegija posetioca sajma, jer je izdavač naveo da će trejler biti ozvanično objavljen tek krajem avgusta, tj. u nedelji nakon Gamescom-a.

Kao što to obično biva, pojedini gledaoci su iskoristili priliku da snime delove videa i okače ih na internet, pa smo dobili priliku da pre vremena bacimo pogled na novu Avengers igru.

Demo prikazuje delove gejmpleja sa Thor-om i Iron Man-om sa fokusom na borbu, a drugi klip ima i delove koji pokazuju letenje u oklopu

Klipovi su užasnog kvaliteta jer su snimani mobilnim telefonima, ali mogu da vam daju ideju o tome kako će izgledati igra. Postavićemo oba snimka, jer verujemo da će Square Enix pre ili kasnije uticati na njihovo uklanjanje sa YT.

https://www.youtube.com/watch?v=qtp6sCKuPD0

Naslov će imati brojne Marvel heroje koje će igrači moći da koriste tokom singlplejera ili kooperativnog multiplejera (navodno u pojedinim scenama). Avengers će imati detaljne opcije za kastomizaciju, kao i opširan RPG skill tree.

Marvel’s Avengers je zvanično najavljen početkom 2017. godine, ali su prvi delovi igre prikazani tek tokom E3 2019 sajma, a tada su autori otkrili da će naslov biti objavljen 15. maja 2020. godine u verziji za Xbox One, PlayStation 4, PC i Google Stadia.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!