Marvel’s Avengers A-Day gameplay video procureo u javnost!

PC Slider Sony Vesti Xbox

Marvel’s Avengers A-Day za sad izgleda odlično!

Square Enix je posetiocima San Diego Comic Con-a prikazao delove igre Marvel’s Avengers A-Day, ali taj video uopšte nije trebalo da dospe na internet!

Square je ranije najavio da će prikazati A-Day demo ekskluzivno tokom najvećeg stripa sajma na svetu San Diego Comic Con-a, koji se trenutno održava u gradu na jugu Kalifornije, SAD. Ovaj video je trebalo da ostane privilegija posetioca sajma, jer je izdavač naveo da će trejler biti ozvanično objavljen tek krajem avgusta, tj. u nedelji nakon Gamescom-a.

Kao što to obično biva, pojedini gledaoci su iskoristili priliku da snime delove videa i okače ih na internet, pa smo dobili priliku da pre vremena bacimo pogled na novu Avengers igru.

Demo prikazuje delove gejmpleja sa Thor-om i Iron Man-om sa fokusom na borbu, a drugi klip ima i delove koji pokazuju letenje u oklopu

Klipovi su užasnog kvaliteta jer su snimani mobilnim telefonima, ali mogu da vam daju ideju o tome kako će izgledati igra. Postavićemo oba snimka, jer verujemo da će Square Enix pre ili kasnije uticati na njihovo uklanjanje sa YT.

Naslov će imati brojne Marvel heroje koje će igrači moći da koriste tokom singlplejera ili kooperativnog multiplejera (navodno u pojedinim scenama). Avengers će imati detaljne opcije za kastomizaciju, kao i opširan RPG skill tree.

Marvel’s Avengers je zvanično najavljen početkom 2017. godine, ali su prvi delovi igre prikazani tek tokom E3 2019 sajma, a tada su autori otkrili da će naslov biti objavljen 15. maja 2020. godine u verziji za Xbox One, PlayStation 4, PC i Google Stadia.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password