Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Red Dead Redemption 2 PC verzija sve izvesnija!

Otkriven još jedan dokaz da Rockstar sprema Red Dead Redemption 2 PC verziju!

Gejmer sa Twitter nalogom JakoMako51 otkrio je još jedan dokaz da Rockstar aktivno priprema Red Dead Redemption 2 PC verziju.

Neki bi rekli da je sada veće pitanje kada će, nego to da li će RDR2 biti objavljen za PC, ali svakako je ohrabrujuće videti nove dokaze o tome da će Arthur Morgan jahati i na kompjuterima. I dok su prethodne informacije uglavnom bile glasine, najnoviji podatak koji potvrđuje izdanje za PC može da se vidi u zvaničnoj Rockstar-ovoj Social Club aplikaciji.

Isečak koda iz programa koji je naveo JakoMako51, a koji su kasnije potvrdili i drugi igrači, jasno navodi „RDR2_PC_Accomplishments” koji se odnosi na ačivmente u igri.

Naravno, postoji mogućnost da se ovaj deo koda odnosi na nešto drugo ili da je jednostavno greška, ali obzirom da se nalazi na mestu tik uz liniju koja se odnosi na trofeje u PlayStation 4 verziji šansa da ovo nije deo pripreme za PC izdanje su trenutno jako male.

Kada izlazi Red Dead Redemption 2 PC verzija?

Među igračima i stručnjacima je trenutno najpopularnije mišljenje da će RDR2 biti objavljen za PC zajedno sa verzijom za next-gen konzole. Takav put je imalo PC izdanje Grand Theft Auto V, pa trenutno deluje da će 2K Games i Rockstar slediti identičnu putanju, a potez se objašnjava i time da će igrači koji su već pazarili naslov u verziji za aktuelne konzole želeti da kupe igru opet ako ona bude grafički doterana/remasterizovana.

Predstavnici kompanije Take-Two su nedavno spomenuli da RDR2 može lako da se prabaci na PC platformu, kao i to da „nepostoji nijedan razlog protiv takve odluke”. 2K Games i Rockstar su takođe prethodno rekli da se GTA5 prodao „ekstremno dobro” na Steam platformi što je još razlog za optimizam ukoliko ste PC igrač.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!