Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Novi Grid odložen za oktobar!

Grid (2019) prolazi kroz cilj malo kasnije!

Codemasters je upravo potvrdio da će najnovija Grid igra biti objavljena 11. oktobra, umesto tokom septembra kao što je to prvobitno najavljeno.

Nova Grid igra je treća u serijalu, ali ona u svom nazivu ne nosi nikakve prefikse i sufikse što nas već pomalo zbunjuje (autori to nazivaju softreboot-om), ali ono za šta smo sigurni je to da će se raditi o još jednoj odličnoj vožnji.

Kako objašnjavaju autori, igra će imati brz odziv kontrola, a upravljački sistem će biti takav da bude pristupačan ljubiteljima arkadnih vožnji i u isto vreme izazovan kako bi udovoljio željama ljubitelja simulacija. Razvojni tim je istakao da će Grid imati detaljan sistem oštećenja vozila koji će uticati na performanse u trci, a dodatni problem će predstavljati i „Nemesis” AI sistem veštačke inteligencije protivnika koji će pratiti poteze igrača.

Sva vozila u ovom naslovu će biti podeljena u sedam različitih klasa: Touring, Tuner, Stock, GT, Formula J, Prototypes i Group 7 Specials.

Codemasters je rekao će tokom narednih nedelja i meseci biti otkriveno više informacija o igri, a i spremaju se i neka velika iznenađenja.

Grid je najavljen u maju ove godine, a priprema se u verziji za PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia i PC. Kupci Ultimate Edition izdanja moći će da počnu da voze već od 8. oktobra.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!