Crash Team Racing Nitro-Fueled dobija besplatni Grand Prix sadržaj

Nintendo Slider Sony Vesti Xbox

Crash Team nije ni izašao, a već su najavljeni besplatni dodaci!

Activision Blizzard i Beenox najavili su da će svi igrači koji kupe Crash Team Racing Nitro-Fueled dobiti i besplatne dodatke u okviru Grand Prix paketa.

Grand Prix će biti objavljen 3. jula ove godine i on donosi novu stazu Twilight Tour, nove likove (od kojih je jedan popularni zmajčić Spyro). Osim ovoga, igrači mogu da očekuju i nova vozila dodatne ajteme za podešavanje istih i drugo.

Crash Team Racing Nitro-Fueled je rimejk popularne karting igre sa PSX konzole i on izlazi 21. juna 2019. godine u verziji za PlayStation 4, Xbox One i Switch. Mada verzija za PC još nije zvanično najavljen, očekujemo da će Activision Blizzard najaviti i izdanje za kompjutere, baš kao što je to bio slučaj i sa Crash Bandicoot N.Sane Trilogy.

Našu recenziju možete da očekujete čim igra bude izašla, a više detalja o DLC paketu možete da pogledate u simpatičnom trejleru koji su objavili autori igre.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password