Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

CoD Modern Warfare zvanično najavljen, izlazi u oktobru

CoD Modern Warfare će imati cross-play podršku!

Activision je danas zvanično predstavio CoD Modern Warfare, najnoviji Call of Duty koji nas očekuje krajem oktobra ove godine.

Modern Warfare, kako je već otkriveno da će se zvati novi CoD izlazi 25. oktobra 2019., a Activision je otkrio osnovne detalje o igri kao i prvi trejler.

Iza pompezne najave igre kakvu očekujemo od Activision-a, uspeli smo ipak da saznamo da će najnoviji nastavak imati ozbiljnu singlplejer priču, kao i da će se odigravati na nekoliko različitih lokacija širom sveta. U kratkom trejleru je i otkriveno da će se pojavljivati kapetan Price, ali deluje kao da je malo mlađi u odnosu na ono kada smo ga videli poslednji put.

Na igri radi razvojni tim Infinity Ward (za PC verziju je zadužen Beenox), a pored singlplejera i očekivano dobre akcije u multiplejeru, CODMW će imati i podršku za cross-play igru koja će u jedan okršaj ubaciti igrače i sa konzola, kao i sa PC platforme. Za sad nije jasno kako će ovo izgledati, obzirom na veliku razliku između kombinacije tastatura+miš i kontrolera. Autori spominju kooperativni mod, pa je moguće da će cross-play biti omogućen i u ovom modu.

I najnoviji Call of Duty neće imati Season Pass sadržaj, već će pratiti Game as a Service model, a autori igre i izdavač već najavljuju pregršt novih misija i sadržaja koji će biti objavljeni nakon premijere igre.

Call of Duty Modern Warfare izlazi 25. oktobra u verziji za Xbox One, PlayStation 4 i PC (samo na Battle.net platformi).

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!