Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Wolfenstein: Young Blood će podržavati ray tracing, objavljen novi trejler

Novi Wolfenstein će sigurno biti najlepši, ali da li će biti i najbolji?

Nvidia je objavila novi trejler za Wolfenstein: Young Blood koji prikazuje na koji način ray tracing ulepšava ovu igru.

Nvidia i Bethesda Softworks su naveli da će zajedničkim snagama raditi na tome da najnoviji Wolfenstein izgleda najlepše do sad. Osim podatka da će igra koristiti Nvidia tehnologiju za sad nije poznato na koji način će on biti iskorišćen, a i trejler koji traje tek nešto više od tridesetak sekundi takođe ne pomaže previše.

Gejmplej za Wolfenstein Young Blood u 4K i sa uključenim GeForce ray tracing-om možete da pogledate ispod. Usput, ukoliko planirate da kupite neku GeForce RTX grafičku kartu, u trejleru je naveden podatak da se u paketu dobija i original igra.

Obzirom da je Bethesda Softworks prethodno postavio trejler u kojem je Ray Tracing nije bio uključen, neko je već objavio klip koji poredi razlike između dve verzije i to možete da pogledate u videu ispod. Za sad osvetljenje deluje kao najveća razlika, ali klip je možda prekratak za neku ozbiljniju analizu.

Očigledno je da će Young Blood izgledati odlično, ali nas trenutno najviše brine činjenica da će se igra prodavati po upola nižoj ceni u odnosu na standardna izdanja. To najverovatnije znači da nas očekuje kratka singlplejer priča, što će verujemo samo otežati čekanje na pravi nastavak. Tako nešto ne mora da bude problem ukoliko ovo ostvarenje ponudi kvalitetan sadržaj, pa se nadamo se da je Bethesda Softworks ozbiljnije shvatila razvoj ovog naslova u odnosu na Rage 2.

Wolfenstein: Young Blood nam stiže za manje od mesec dana – ovaj naslov nam stiže 26. jula 2019. godine.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!