Call of Duty Modern Warfare je naziv nove COD igre!

PC Slider Sony Vesti Xbox

Call of Duty Modern Warfare – da, tako se zove nova igra i u pitanju je reboot!

Kako je objavio novinar gejming portala Kotaku, najnovija Call of Duty igra će se zvati jednostavno Call of Duty Modern Warfare.

Naziv jeste jednostavan, jer je Activision odlučio da izbaci brojke iz imena, ali smo zato sigurni da će izazvati dosta konfuzije kod igrača nakon što su prethodno izbačene tri COD: Modern Warfare naslova. Ne, nije u pitanju radni naziv novog nastavka.

Tu vest je preneo Džejson Šrijer (Jason Schreier) sa portala Kotaku koji je iskomentarisao kako je zanimljivo to što je prva igra u pod-serijalu imala brojku „4″, a sad, četvrta u nizu dolazi bez ikakve cifre u svom nazivu.

Šrijer je takođe izjavio da će novi COD: MW biti „soft reboot”. To znači da će igra biti smeštena u isti univerzum kao i prethodnici, ali će imati potpuno nove junake, baš kao što je to recimo bio slučaj sa poslednjim Jurassic World i Star Wars filmovima.

Activision još nije zvanično predstavio novu igru, ali je krajem aprila pustio neke poznate američke sportiste da odigraju demo. Mislimo da sa sigurnošću možemo da tvrdimo da će zvanična najava biti emitovana za nekoliko nedelja tokom E3 2019 sajma u Los Anđelesu.

Prvi Modern Warfare je objavljen 2007. godine.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password