Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Nioh 2 – Stigao prvi gameplay trejler!

Nioh 2 možda stiže uskoro?

Kompanije Sony i Koei Tecmo su objavili prvi gejmplej video iz Nioh 2 koji pokazuje akciju iz igre, ali i najavljuje zatvoreni alfa test.

Kratki video koji možete da vidite ispod prikazuje okršaje slične onim u prethodniku, pa će biti zanimljivo da se vidi kakve novine to planiraju autori. Po svemu sudeći jedna stvar će biti zadržana: darksoulsolika težina koja će istovremeno obradovati, pa potom i nervirati sve igrače kada se jednom upuste u prelaženje ovog ostvarenja.

Trejler ne otkriva mnogo više od kratkog prikaza akcije koji deluje da je na nivou, sada slobodno možemo da kažemo, žanra koji je započeo From Software.

Objavljeni Nioh 2 video trenutno navodi samo PlayStation 4 kao platformu, ali obzirom da je prethodnik izdat i za druge igračke sisteme možda možemo da zaključimo da će takav slučaj biti i sa nastavkom.

Takođe je zanimljivo i to što je navedena aktuelna Sony konzola što možda potvrđuje da će Nioh 2 možda izaći uskoro (za sad nije poznat datum premijere). Kao dodatna potvrda ove teorije je to što će PlayStation i Koei Tecmo održati zatvoren alpha test u periodu od 24. maja do 2. juna 2019. godine.

Lepa vest za sve one koji su možda već istražili svaki kutak Sekiro: Shadows Die Twice!

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!