Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Ghost Recon Breakpoint zvanično najavljen, Wildlands nastavak!

Informacije o Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint procurele pre Ubisoft-ove najave, a sad smo dobili detaljno objašnjenje!

Nova Ghost Recon igra koju je Ubisoft pompezno najavljivao prethodnih dana, će se zvati Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint.

Ova informacija je otkrivena ,,slučajno” nakon što je jedan flajer procureo u javnost pre vremena, a u večerašnjem Ubisoft strimu se pokazala kao tačna.

Breakpoint je naslednik igre Wildlands iz 2017. godine, što znači da se radi o kooperativnoj pucačkoj igri sa pogledom iz trećeg lica za do 4 igrača. Po rečima autora naslov će staviti veliki fokus na priču, to jest putu glavnog junaka iz prethodnika sa kodnim imenom Nomad koji će se suprotstaviti kompaniji Skell Technology čiji dronovi su iznenada postali agresivni. Trejler je otkrio i da će glavnog negativca glumiti Džon Berntal (Jon Bernthal) poznat po ulozi Punisher-a u novoj seriji.

Akcija će biti smeštena na Auroa ostrvski arhipelag koje je razvojni tim kreirao tako da prikaže što raznovrsnije okruženje pa će u igri biti močvare, planine i snežni regioni. Prirodno okruženje nije tu samo da izgleda lepo već će uticati i na kretanje glavnih likova, gde se već može primetiti fenomenalna animacija. Razvojni tim će u igru ubaciti klase, kao i PvP mod od samog starta.

Ono što je interesantno je da će igra takođe imati ,,Game as a service” model (poput onog u The Division 2), jer je potvrđeno da će imati Year 1 Pass (u kojem se nalaze nove misije, vozila, prečice i kozmetički dodaci). Autori obećavaju da će redovno apdejtovati igru.

Ubisoft je bio velikodušan za video materijalom, pa pored trejlera možete da pogledate i ceo jedan gejmplej segment.

Tom Clancy’s Breakpoint trejler
14 minuta gejmplej videa

Za kraj naravno najvažnija informacija, Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint izlazi 4. oktobra 2019. u verziji za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!