Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Rocket League nova Epic Games ekskluziva jer je Epic kupio Psyonix studio?

Rocket League krajem godine možda odlazi sa Steam platforme!

Epic Games je objavio da je kupio razvojni studio Psyonix, autore igre Rocket League zbog čega se ovaj naslov možda više neće prodavati na Steam platformi.

Kako je navedeno u saopštenju za javnost, Epic Games Store verzija igre Rocket League će biti objavljena krajem 2019. godine, a sasvim je moguće da se ona od tog momenta više neće prodavati na Steam platformi! Mada se u prvi mah moglo čuti da će Epic povući igru sa Steam-a, predstavnici kompanije objasnili su da konačna odluka još nije donesena. Ipak, nakon talasa sličnih vesti od ranije, deluje nam da je potpuno izvesno da će i ovaj naslov postati najnovija Epic Games Store ekskluziva, baš kao što je to bio slučaj sa The Walking Dead igrom.

Bilo kako bilo, dok igra ne bude objavljena na EGS, igrači će moći i dalje da kupe ovaj naslov na Steam-u kao i ranije, a Psyonix će nastaviti da pružaju punu podršku za Steam verziju (što podrazumeva sve apdejte, DLC-ove i drugo) tako da kupci nemaju razloga za brigu.

Mada nije otkriven iznos koji je Epic Games platio za preuzimanje Psyonix studija, autori popularne igre su naveli da će sad imati više sredstava za organizovanje kompetativnih e-sports liga i turnira.

Naravno i pored utešnih reči autora, Steam stranica igre je sada prepuna nezadovoljnih igrača koji daju negativne ocene igri čim je njen prosek već oboren sa ,,Very positive” na ,,Mixed”.

Po poslednjim dostupnim informacija, Rocket League sada ima više od 57 miliona registrovanih igrača.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!