Ubisoft organizuje novi Game Jam u Beogradu, prijave su u toku!

PC Slider Sony Vesti Xbox

Ubisoft Game Jam 2019 je takmičenje za sve koji vole da prave video igre!

Beogradski Ubisoft je otvorio prijave za takmičenje u pravljenju igara Game Jam 2019 koje će biti održano 1. i 2. juna ove godine u Beogradu.

Game Jam 2019 je događaj tokom kojeg razvojni timovi sa najmanje tri, a najviše pet osoba, imaju 24 sata da naprave video igre na osnovu zadate teme na dan takmičenja. Ovo će biti drugi događaj ovog tipa koji organizuje Ubisoft Belgrade, a ono će biti održano u prostorijama kompanije u Beogradu.

Aplikacije će po isteku 24 sata ocenjivati stručni žiri na osnovu nekoliko kategorija kao što su kreativnost, funkcionalnost, gejmplej ili atmosfera, a najbolje očekuju vredne nagrade.

Rok za prijave je 19.5.2019. godine, a prijavna forma se nalazi na ovom linku, dok pravila možete videti ovde.

Sve dodatne informacije i novosti možete da viditi ne zvanićnom Facebook profilu Ubisoft Belgrade, a mi ćemo se takođe potruditi da ispratimo takmičenje na našem portalu.

Ubisoft Belgrade je otvoren u novembru 2016. godine i od tad je ovaj studio radio na razvoju naslova kao što su Steep, Ghost Recon: Wildlands i The Crew.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password