Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Borderlands 3 izlazi 13. septembra i još jedna je Epic Store ekskluziva

Šest meseci nakon premijere na Epic Store-u, Borderlands 3 stiže i na Steam

Kompanija 2K Games i razvojni studio Gearbox Software su danas zvanično potvrdili da će objaviti Borderlands 3 13. septembra, ove godine.

To su lepe vesti, barem za PlayStation 4 i Xbox One vlasnike, a ono što neće oduševiti PC igrače je to što će ovaj naslov biti još jedna vremenska ekskluziva Epic Games Store-a. Kako je navedeno u saopštenju dve kompanije, Borderlands 3 će biti objavljen u ,,drugim” prodavnicama digitalnih igara tek od aprila 2020. godine (najverovatnije 13.4.).

Ostale informacije o igri koje smo danas dobili su takođe zanimljive. Borderlands 3 će imati AMD optimizaciju i biće prilagođen Ryzen procesorima, kao i Radeon grafičkim kartama.

Takođe, izvesno je da će igra imati i cross-platform podršku. Ova informacija je otkrivena na Microsoft Store stranici naslova gde se može videti tag ,,cross-platform co-op”. To bi onda trebalo da znači da će igrači sa PC platforme moći da igraju kooperativno sa igračima na Xbox One konzolama i obrnuto. Ni 2K Games ni Gearbox o ovome nisu pričali otvoreno, ali je Rendi Pičford (Randy Pitchford) iz Gearboxa naveo da je tim veoma zainteresovan za cross-platform i da im u tome pomažu i ljudi iz Epic-a. Za sad nije poznato da li će ova mogućnost biti dostupna i za PlayStation 4.

Nekoliko sati pre zvanične najave, informacija o datumu premijere igre je iscurela na YouTube, ali je taj video brzo uklonjen.

https://www.youtube.com/watch?v=R4tL5JY49cw

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!