Borderlands 3 izlazi 13. septembra i još jedna je Epic Store ekskluziva

PC Slider Sony Vesti Xbox

Šest meseci nakon premijere na Epic Store-u, Borderlands 3 stiže i na Steam

Kompanija 2K Games i razvojni studio Gearbox Software su danas zvanično potvrdili da će objaviti Borderlands 3 13. septembra, ove godine.

To su lepe vesti, barem za PlayStation 4 i Xbox One vlasnike, a ono što neće oduševiti PC igrače je to što će ovaj naslov biti još jedna vremenska ekskluziva Epic Games Store-a. Kako je navedeno u saopštenju dve kompanije, Borderlands 3 će biti objavljen u ,,drugim” prodavnicama digitalnih igara tek od aprila 2020. godine (najverovatnije 13.4.).

Ostale informacije o igri koje smo danas dobili su takođe zanimljive. Borderlands 3 će imati AMD optimizaciju i biće prilagođen Ryzen procesorima, kao i Radeon grafičkim kartama.

Takođe, izvesno je da će igra imati i cross-platform podršku. Ova informacija je otkrivena na Microsoft Store stranici naslova gde se može videti tag ,,cross-platform co-op”. To bi onda trebalo da znači da će igrači sa PC platforme moći da igraju kooperativno sa igračima na Xbox One konzolama i obrnuto. Ni 2K Games ni Gearbox o ovome nisu pričali otvoreno, ali je Rendi Pičford (Randy Pitchford) iz Gearboxa naveo da je tim veoma zainteresovan za cross-platform i da im u tome pomažu i ljudi iz Epic-a. Za sad nije poznato da li će ova mogućnost biti dostupna i za PlayStation 4.

Nekoliko sati pre zvanične najave, informacija o datumu premijere igre je iscurela na YouTube, ali je taj video brzo uklonjen.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password