Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Zvanično najavljen Vampire: The Masquerade Bloodlines 2!

Nakon 16 godina pauze stiže nam Bloodlines 2!

Paradox Interactive je danas uz prvi trejler iz igre zvanično potvrdio da se Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 uveliko priprema.

Igra bi trebalo da nam stigne početkom naredne godine, a autori navode da će ona biti direktan nastavak prvog Bloodlines naslova koji je objavljen sada već davne 2004. godine.

Igra će po svemu sudeći zadržati izvođenje iz prvog lica koje bi trebalo da igrača najlakše utopi u mračni svet ovog ostvarenja i ulogu vampira. Sve odluke u igri će biti zapamćene i uticaće na priču, navedeno je u najavi naslova. Jedna od najvažnijih odluka u igri će biti izbor strane koju će igrač podržati, jer sva frakcija ima drugačiju priču i bonuse koje će olakšati ili otežati borbu za prevlast. Na priči nastavka je radio autor prve igre, koji je obećao da će vratiti neke od poznatih likova.

Bloodlines 2 će biti objavljen za PlayStation 4 i Xbox One konzole, kao i PC, a vebsajt igre navodi da će ona koristiti Nvidia RTX tehnologiju. PC verzija će biti objavljena za Steam, GOG, Paradox Store i Epic Games Store.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!