Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Bethesda E3 2019 konferencija će biti održana 9. juna

Doom Eternal će biti zvezda ovogodišnje Bethesda E3 konferencije

Peta Bethesda E3 konferencija će biti održana u nedelju, 9. juna 2019. u Los Anđelesu, objavio je ovaj izdavač video igara.

Time je Bethesda izgleda zvanično otvorila sezonu vrelih gejming najava koje nas očekuju do sredine juna kada će biti održan najznačajniji godišnji događaj industrije video igara.

U blog postu kompanije objavljeno je da će Doom Eternal dobiti najviše pažnje, ali se očekuje da će kompanija pričati i o Wolfenstein: Youngblood, Starfield i The Elder Scrolls 6. Bethesda će verovatno deo prezentacije posvetiti i već objavljenim naslovima kao što su Fallout 76, kao i Rage 2 koji se očekuje sredinom maja ove godine.

Bethesda E3 2019 konferencija je predstavljena pod parolom ,,Be Together”, a prenos na zvaničnim kanalima kompanije (YouTube, Facebook, Twitch i drugo) će početi u 22:30h po našem vremenu.

Zanimljivo je i da je u jednoj izjavi Bethesda rekla igračima da za više informacija nastave da posećuju sajt američkog lanca Wallmart, čime su želeli da se našale na račun prodavnice odakle su procurele prve informacije o Rage 2.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!