Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Battlefield battle royale mod stiže 25. marta

Da li Battlefield battle royale stiže prekasno?

Electronic Arts i DICE su objavili novi trejler za Firestorm, Battlefield battle royale mod koji je zvanično potvrdio da ovaj režim igre stiže 25. marta!

Autori navode da će ovaj mod promeniti klasičnu formulu battle royale žanra, što se može videti i na osnovu objavljenog videa. U njemu su prikazani četvoročlani timovi koji se bore da ostanu poslednji u rundi dok bože od vatrene stihije, a na tom putu koriste najrazličitija oružja, kao i vozila.

Glasine koje su mogle da se pročitaju nešto ranije govore kako će igrači moći da pozovu support, kao što je recimo bombardovanje što može da se vidi i u samom trejleru. Iste te glasine navode da će Firestorm pored tima od četiri igrača imati još solo i duo (koji će možda biti naknadno ubačen) režime za do 64 igrača u jednom meču. Ovaj mod će zadržati Battlefield V klase, kao i model destrukcije okruženja, a DICE ističe kako će u igru biti ubačena do sad najveća mapa.

Po našem mišljenju video koji možete da pogledate ispod je još jedan fantastičan trejler koji nam je stigao za ovu igru, a nadamo se da je razvojni tim ovog puta ozbiljno shvatio svoj posao jer Firestorm sada ima žestoku konkurenciju.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!