Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Apex Legends do sada igralo više od 50 miliona igrača!

Da li ste i vi bili među njima?

Razvojni studio Respawn Entertainment objavio je da je Apex Legends do sad igralo više od 50 (da, pedeset) miliona igrača!

Ovo je brojka vredna poštovanja obzirom na to da je do nje Apex Legends došao za samo mesec dana od svoje premijere.

Najnovija gejming senzacija je preskočila brojku od 10 miliona igrača u prva tri dana nakon svoje premijere, dok je više od 25 miliona igrača imala već nakon prvih nedelju dana. Ovo je fantastičan rezultat kada se ima u vidu da je Fortnite okupio 45 miliona igrača nakon šest meseci od svog izlaska.

Razvojni tim pripremio je poseban video kako bi obeležio novi uspeh koji možete da pogledate ispod.

Apex Legends je i dalje daleko od trona, na kojem se trenutno nalazi PUBG sa više od 400 miliona igrača, dok Fortnite ima više od 200 miliona igrača. Situacija se takođe ,,normalizovala” na Twitch-u, gde je Apex nekoliko nedelja držao ubedljivo prvo mesto, a sada se nalazi odmah iza starih favorita kao što su League of Legends i Fortnite.

Mada ostaje da se vidi da li će Apex i kada nadmašiti ove rezultate, on bez sumnje predstavlja neverovatan uspeh za Respawn Entertainment. Studio je objavio igru bez prethodne najave i tek treba da se vidi u kom pravcu će naslov nastaviti svoj život, ali revolucionarni sistemi koje je ovaj naslov uveo već su ostavili trag na drugim igrama.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!