Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Anthem PS4

Osim PC verzije imali smo priliku da testiramo i Anthem u PlayStation 4 izdanju kako bi uporedili razlike. Za opis osnovne igre savetujemo da pogledate našu recenziju na ovom linku, a na ovoj strani ćemo pričati o tehničkim razlikama.

Zbog čega ovolika pažnja pitate se kada obično sve utiske stavljamo u jedan tekst? Pa zbog toga što se Anthem vrlo brzo našao u fokusu javnosti zbog ozbiljnih tehničkih problema, gde su internet preplavile žalbe igrača da zbog jednog baga igra često „izleće” u operativni sistem. Pojedini igrači takođe spominju i da se gubi konekcija sa serverom, a Bioware za sada ne nudi nikakvo rešenje. Uteha je da tokom našeg testa nismo prečesto nailazile na probleme, ili barem ne u većem broju slučajeva da bi se Anthem naveo kao mnogo gori primer od drugih igara koje nam stižu u poslednje vreme.

Anthem screenshots

Naše nezadovoljstvo je najviše usmereno na podatak da ovaj naslov radi u 30fps, bez obzira na to da li igrate na običnoj PlayStation 4 konzoli i na jačoj Pro varijanti. Srećom pa je frejmrejt makar stabilan, što je naročito pohvalno kada se Anthem potera u 4K rezoluciji. Doduše ovde je začkoljica u tome što PS4 renderuje Anthem u 1080p, dok se prava 4K rezolucija može videti samo na Xbox One X sistemu.

Jednu stvar koju smo opisali u osnovnoj recenziji ćemo ipak da pomenemo i ovde: učitavanja. Kao što je to u PC verziji, i na konzolama se loading ekran ponavlja prečesto i traje predugo. Obzirom da čak i jače verzije konzola nemaju SSD, naoružajte se strpljenjem i nadajte se da će razvojni tim uložiti napor da stvari bar donekle isprave.

Na osnovu svega rečenog da se zaključiti da i ovog puta PC verzija igre deluje superiornije od one sa konzola (iako su za to sada krivi autori), ali je zanimljivo da PlayStation 4 izdanje čak ne izgleda bolje ni od onog sa konkurentskog igračkog sistema. Mi ipak nismo sigurni da bi to trebalo da vas odvrati od kupovine Anthem-a, pod uslovom da ste i pored svih mana i dalje zainteresovani da ga nabavite.

Igru nam je poslao Electronic Arts, ali to nije uticalo na našu konačnu ocenu u skladu sa našom politikom o objektivnosti.

Ukratko

Anthem PS4

Osim PC verzije imali smo priliku da testiramo i Anthem u PlayStation 4 izdanju kako bi uporedili razlike. Za opis osnovne igre savetujemo da pogledate našu recenziju na ovom linku, a na ovoj strani ćemo pričati o tehničkim razlikama. Zbog čega o
0
Užasno

Podelite ovaj tekst:

Pročitajte i:

0

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Gejmplej
  Grafika
  Zvuk
  A mininum rating of 0 is required.
  Please give a rating.
  Thanks for submitting your rating!

  Thanks for submitting your comment!