Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Anthem bug uništava konzole

Ukoliko imate PS4 Pro, najbolje da ne palite Anthem neko vreme

Više igrača se požalilo na Reddit-u kako im najnoviji naslov razvojnog studija Bioware, Anthem, nasilno gasi konzole tokom igre.

Ovaj bug se najčešće dešava na PlayStation 4 Pro konzolama, a gejmeri su otkrili da problem nastaje prilikom mečmejkinga. Kako je objasnio jedan od igrača, konzola se ,,nasilno” gasi, kao kada bi izvukli naponski kabl iz nje dok radi. Zbog toga PS4 pri narednom paljenju pokreće repair proces, naročito u slučaju da je na nju prikačen eksterni hard disk.

Jedno od objašnjenja može biti pregrevanje, jer igrači navode da ventilatori konzole rade na maksimalnoj brzini prilikom igranja Anthem-a.

Na Twitter profilu korisničke službe kompanije Electronic Arts navedeno je da je razvojni tim upoznat sad problemom kao i da njihovi stručnjaci rade na uzrocima i pronalaženju rešenja.

Mada su se javili i igrači kojim je Anthem navodno pokvario konzolu i kako ne mogu da je više uključe, ove navode nije moguće proveriti, ali i utvrditi da se ne radi o slučajnosti.

Nadamo se da će Bioware brzo naći rešenje za ovaj problem, jer su ovakve stvari poslednje što igri treba u ovom momentu.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!