Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Apex uplašio Epic? Fortnite Season 8 battle pass može da se uzme besplatno!

Apex Legends ozbiljno ugrozio Fortnite

Najnoviji apdejt za Fortnite, koji nosi oznaku v7.40 doneo je zanimljivu novinu za igrače: oni će moći da dobiju season 8 pass bez plaćanja.

Tokom narednih desetak dana igrači će imati mogućnost da kompletiraju set od 13 Overtime čelendža i ako uspeju u tome oni će dobiti season 8 battle pass besplatno početkom marta. Igrači koji su prethodno kupili season 7 battle pass dobiće i nekoliko skinova.

Gejmeri će imati priliku da ovo urade sve do 27. februara, kada se završava sedma sezona.

Epic Games prodaje season pass za Fortnite po ceni od 9,99 evra.

Ono što na prvi pogled deluje kao bezazlen potez kompanije Epic Games, za stručnjake predstavlja važan presedan. Naime oni veruju da je najnoviji battle royale konkurent, Apex Legends privukao preveliku pažnju igrača, zbog čega je Fortnite sada u najgoroj poziciji u poslednjih nekoliko meseci. Tačan broj igrača obe igre je teško utvrditi jer podaci nisu javni, ali jedan od pokazatelja ove tvrdnje je to što, u trenutku pisanja ove vesti, Apex Legends ima dvostruko više gledalaca na Twitch-u od Fortnite.

Od svoje premijere Apex Legends je do sad privukao više od 25 miliona igrača, tako da Epic Games sigurno ima razloga za brigu.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!