Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Battlerite Royale postaje free-to-play

Da li će ova odluka oživeti Battlerite Royale?

Razvojni tim Stunlock Studios je juče objavio da će battle royale igra Battlerite Royale postati besplatna od 19. februara.

Battlerite Royale je stigao 26. septembra prošle godine u Early Access fazu, a predstavlja odvojenu verziju popularnog akcionog MOBA, tj. ,,arena brawler” ostvarenja, kako autori vole da ga nazivaju.

Iako se radi o sasvim solidnom ostvarenju, igračka javnost je dočekala ,,na nož” ovo izdanje zato što su autori odlučili da ga objave zasebno od osnovne igre, kao i zbog činjenice da je naslov nosio cenu od čak 20 evra. Zbog toga igrači ne samo da su morali da otvore novčanik, već i da ispočetka otključavaju heroje i dodatni sadržaj.

MOBA Royale, kako je takođe definišu autori, ima pogled iz polu-ptičije perspektive, a poseduje slično izvođenje kao u osnovnoj igri. Razlika je u tome što ovde igrači vode svog heroja (koji iskače sa zmaja na početku meča) sa tek par abilitija, dok ostale treba da pronađu na mapi i naravno, potrude se da ostanu poslednji preživeli u meču.

Stunlock Studios na sličan način je svojevremeno objavio i Battlerite kada je ovaj naslov doživo veću popularnost, pa ostaje da se vidi da li će ova odluka pozitivno uticati i na battle royale izdanje.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!