Rocket League cross-play podrška od sada i za PlayStation 4 konzole!

Nintendo PC Slider Sony Vesti Xbox

Rocket League se pridružio Fortnite-u!

Razvojni tim Psyonix danas je omogućio vlasnicima PS4 konzola da odigraju Rocket League utakmice sa Switch, Xbox One i PC igračima.

Popularna arkadna vožnja/fudbal danas je obrisala sve granice između igrača sledeći primer koji je nedavno napravio Fortnite. Bez obzira na to na kojoj platformi igrate Rocket League, od sada ćete moći da ukrstite koplja sa svim vlasnicima ovog naslova koju god verziju igre da oni koriste, ali i bez obzira na režim igre.

Kako navode autori, cross-platform opcija će biti uključena automatski, ali nju igrači mogu da nađu u opcijama ukoliko žele da je sami uključe ili isključe. U narednim apdejtima Psyonix planira uskoro da ubaci i podršku za party play koji će otvoriti još zanimljivije vidove igre jer će gejmeri moći da igraju i zajedno.

Cross-play je bio jedan od najtraženijih zahteva Rocket League igrača, a celu priču je dodatno ,,pogurao” Fortnite koji je prvi omogućio ovako nešto. Autori su do sad okrivljivali Sony koji je navodno blokirao ovakvu mogućnost, da bi čelnici ove kompanije nešto kasnije rekli da je PlayStation 4 otvoren za cross-platform igru. Ubrzo potom Psyonix je otkrio da radi na uvođenju opcije u svoj najpopularniji naslov.

Nama deluje kao odličan potez razvojnog tima ali šta vi kažete na to?

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password