Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

EA poklanja 4 Ultimate Team Prime Icon kartice u FIFA 18

Neočekivani Ultimate Team Prime Icon poklon!

Igrači koji se ovih dana uloguju u Ultimate Team mod u FIFA 18 dobiće zaista vredan poklon u vidu čak četiri Ultimate Team Prime Icon kartice.

Ultimate Team Prime Icon paketić koji dobijaju svi vlasnici FIFA 18 sadrži četiri identična igrača, a to su Ševčenko, Laudrup, Van Der Sar i Marsel Desai. Izgleda kao da su autori namerno hteli da poklone po jednog fudbalera u napadu, sredini, odbrani, kao i jednog golmana, kako bi igrači lakše mogli da izgrade tim oko njih. To je nama dosta pomoglo da konačno stavimo tačku na našu FIFA 18 sezonu sa ovim timom ispod.

EA poklanja 4 Ultimate Prime Icon kartice u FIFA 18

Icon kartice nose likove legendarnih fudbalera koji imaju najkvalitetnije karakteristike, a zbog toga su najverovatnije najređe u igri. Verovatnoća da gejmeri izvuku nekog od ovih fudbalera ,,regularnim” otvaranjem paketića je minimalna.

FIFA igrači su na društvenim mrežama kritikovali odluku EA Sports-a smatrajući da je besmisleno to što razvojni tim posvećuje više pažnje staroj, umesto aktuelnoj igri koja do sad nije delila poklone kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

Njihov argument naravno nema preterano smisla, jer se po svemu sudeći radi o ,,poslednjem pozdravu” staroj igri. FIFA Champions i drugi onlajn modovi su već ugašeni, a SBC se ne obnavlja. Nešto slično EA Sports je uradio i krajem leta kada je drastično povećao verovatnoću da se iz jednog pack-a dobiju retki igrači.

Sa druge strane, FIFA 19 Ultimate Team će od 7. januara dobiti Team of the Year (TOTY) apdejt, koji mnogi smatraju najvećim događajem tokom jedne sezone.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!