Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Poslednja The Walking Dead sezona se nastavlja u januaru!

The Walking Dead je najnovija ekskluziva Epic Games Store prodavnice!

Skybound Games je objavio da će poslednja The Walking Dead sezona biti nastavljena na Epic Games Store, a prva epizoda se očekuje već za nekoliko nedelja.

Po rečima autora naredna, treća epizoda će izaći 15. januara, dok četvrta epizoda može da se očekuje do kraja naredne godine. Tada će konačno biti stavljena tačka na ovu priču.

Saradnja sa kompanijom Epic Games (koja je po svemu sudeći i finanskijski potpomogla razvoj) donela je i neprijatnu novinu sa sobom – epizode neće biti u prodaji na Steam i Humble platformama gde je igra ranije bila u ponudi. Svi PC igrači koji su čekali da se sezona završi kako bi je kupili ,,u kompletu” sada će to moći da urade samo putem Epic Games prodavnice. Na Steam platformi je izbačena opcija za kupovinu i na raspolaganju je samo mogućnost za daunload demoa. Srećom, oni koji su već kupili The Final Season na Steam-u, dobiće nove epizode u igri u vidu automatskog apdejta.

Sa druge strane, verzija igre za Xbox One, Nintendo Switch i PlayStation 4 konzole dobiće nove epizode kao i do sad.

Skybound Games objavio je video u kojem glumica Melissa Hutchison, koja pozajmljuje glas Clam, daje odgovore na sva najpopularnija pitanja igrača, a taj video možete pogledati ispod.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!