Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Postavljen video koji prikazuje PC verziju Red Dead Redemption 2?

Nastavlja se nagađanje: sad se pojavio i snimak
navodne PC verzije Red Dead Redemption 2!

Jedna osoba je postavila video na YouTube koji navodno prikazuje PC verziju igre Red Dead Redemption 2.

Kao što već znate, Red Dead Redemption 2 je izašao samo za PlayStation 4 i Xbox One, ali mnogi igrači (među kojima smo i mi) veruju da je samo pitanje vremena kada će Rockstar najaviti i PC verziju. Razvojni tim za sada ništa nije zvanično objavio, ali se sve češće pojavljuju informacije da je verzija za Windows u pripremi. Video koji je nedavno objavljen je tek najnoviji u nizu.

Mada se najverovatnije radi o fejk videu, detalji koji mogu da se zapaze u njemu nam signaliziraju da se možda radi o autentičnom snimku… Ili makar najbolje lažiranom videu do sad.

Klip traje dvadesetak sekundi i on prikazuje kratak gejmplej segment pre odlaska u pause meni i opcije za podešavanje grafike. Pomeranje miša i selektovanje opcija, kao i detaljno izlistana setovanja su veoma uverljiva, ali sa druge strane, pojedini igrači su primetili kako se među opcijama ne nalazi ,,Quit”. Takođe, vešto je izbegnuto prikazivanje samog gejmpleja, gde bi moglo da se vidi pomeranje glavnog junaka putem tastature i miša (iako ni to nije teško simulirati).

Uostalom presudite sami u videu ispod i napišite nam u komentarima šta vi mislite!

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!