8K, 120Hz: Sony demonstrirao Gran Turismo sledeće generacije!

Slider Sony Vesti Zanimljivosti

Da li će i hardver PlayStationa 5 biti dovoljan za ovakav Gran Turismo?

Svake godine u Japanu održava se Inter Bee sajam tehnike koji je specifičan po tome što se na njemu prikazuje i hardver koji još dugo neće biti široko rasprostranjen. U skladu sa tim, Sony je ovo mesto izabrao za predstavljanje svog Crystal LED Display System ekrana na kome se vrtela neka nova verzija Gran Turisma.

Na ovom ekranu dimenzija čak 440 inča (dijagonala od 1000 centimetara!) vrteo se Gran Turismo, i to u 120Hz i pravoj UltraHD rezoluciji od 8K. Ipak, još impresivnije od toga jeste što grafička podloga izgleda daleko detaljnije od Gran Turismo Sport i generalno svih igara koje smo videli do sad! Spekulacije govore da je ovo verovatno samo rendering jer nema hardvera koji može da ovako nešto pokrene u realnom vremenu. Sumnjamo da će to moći i PS5, ali ovo ipak deluje kao pogled u budućnost!

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password