Osveta: Dali mu otkaz, a on objavio svetu da je Mortal Kombat XI u izradi!

PC Sony Vesti Xbox

Da li se Mortal Kombat XI pretvara u špansku seriju?

Kako je Mortal Kombat X izašao još 2015. godine, već se odavno logično pretpostavlja da se trenutno radi na njegovom nastavku. Ipak, tek sad imamo tu potvrdu i to zahvaljujući glasovnom glumcu Lalo Garzi koji je ozlojađen i uvređen nakon iskustva na ovom projektu.

“Pa sad konačno mogu da potvrdim da su ‘profesionalci’ iz PINKNOISE odklučili da uklone moje likove iz Mortal Kombat XI. Koliko je tužno da kompanija koja je htela tako mnogo završi praveći odluke koje utiču na vas, korisnike. Zbogom Kung Lao i Reptile”, napisao je on. PINKNOISE se naravno bavi lokalizacijom igara.

Nešto kasnije, Lalo se opet oglasio rekavši prvo da nije prekršio nikakve ugovore jer ga ugovori i nisu obavezivali da ćuti, a dodao je i da ne zna da li je u pitanju Mortal Kombat XI ili neki drugi Mortal Kombat projekat, recimo rimejk Shaolin Monksa koji autor serijala Ed Boon najavljuje već godinama. Bilo kako bilo, za očekivati je da igra bude predstavljena naredne godine!

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password