Hitman 2 dobio launch trejler

Hitman 2 deo još jedne paklene novembarske nedelje

Warner Bros. Interactive Entertainment i IOI Interactive u utorak će objaviti Hitman 2, a kako bi nas bolje pripremili za igru postavili su novi trejler.

Naredne nedelje nas opet očekuju premijere nekoliko ogromnih igara kao što su Fallout 76 ili Spyro Reignited Trilogy, a Hitman 2 jedan je od najvećih favorita.

U najnovijoj igri Agent 47 će imati priliku da istražuje 6 novih mapa, koje pored toga što su ogromne imaju i dinamični karakter. To znači da će sve mete moći da se likvidiraju na nekoliko različitih načina.

Pored osnovne kampanje naslov poseduje multiplejer režime igre Sniper Assassin i Ghost Mode, kao i gomilu najraznovrsnijeg naoružanja kojim igrači mogu da eleminišu svoje mete. Zanimljivo, gejmeri su čak mogli i da glasaju za novo oružje, a u tom izboru je pobedila ,,eksplozivna olovka”.

Jedna od najinteresantnijih meta u igri će svakako biti Šon Bin (Sean Bean) koji predstavlja prvu ,,Elusive” metu, a on će doći u igri 20. novembra, nedelju dana nakon premijere ovog ostvarenja.

Hitman 2 izlazi 13. novembra u verziji za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password