Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Trejler za MediEvil rimejk pokazuje gameplay

MediEvil doživeo veliki fejslifting

Sony i razvojni tim Other Ocean Interactive su objavili gameplay trejler za rimejk popularne igre MediEvil koje se sprema ekskluzivno za PS4 konzolu.

MediEvil rimejk Sony je prvobitno najavio tokom prošlogodišnjeg PlayStation Experience događaja, kada je pomenuto da se radi o remasteru. Srećom, razvojni tim je odlučio da uloži malo više truda i napravi rimejk koji će biti urađen u novom grafičkom endžinu, dok je osnovno izvođenje zadržano. Razvojni tim je radio na animaciji likova, novim modelima, teksturama, dok je izvođenje, kao i dizajn nivoa ostao jako sličan kao i pre.

Trejler ispod pokazuje kako će igra izgledati, kao i koliko će biti drugačiji od prvobitne verzije ovog legendarnog ostvarenja.

Igra prati priču Sir Dan-a, kojeg je nakon sto godina slučajno oživeo njegov veliki neprijatelj, čarobnjak Zarok. Lord Zarok planira da osvoji Kraljevstvo Gallowmere, a sada ostaje samo Sir Dan-u da ga spreči u tome.

MediEvil izlazi samo za PlayStation 4, u nekom momentu tokom 2019. godine. Inače, igra je 1. oktobra ove godine proslavila svoj 20. rođendan.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!