Total Chaos mod menja Doom 2 do neprepoznavanja

PC Slider Vesti

Sa Total Chaos modom Doom postaje horor

Pre dva dana konačno je objavljen Total Chaos mod koji u potpunosti menja Doom 2 i čini ga  jezivijim nego što je ikad bio.

Mod se klasifikuje kao survival horor, a igrači će u šest poglavlja istraživati ostrvo Fort Oasis i sve njegove opustošene ćoškove poput zgrada, tunela ili šoping centra. Na tom putu gejmeri će se susretati sa užasnim kreaturama sa kojim će morati da se obračunaju.

Total Chaos menja Doom 2 u zaista impresivnoj meri zahvaljujući GZDoom endžinu i Freedoom softveru koji omogućuju ubacivanje 3D modela, zbog čega sve deluje bolje od većine indi FPS ostvarenja koja nam stižu ovih dana.

Link za download.

Mod možete da pogledate i u snimku kod naših prijatelja sa Gajbotron kanala (u videu od nekog 33. minuta). Oni su tada igrali ranu verziju moda ali verujemo da može bolje da vam dočara ovo ostvarenje.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password