Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Objavljen Red Dead Redemption 2 trejler uoči premijere

Manje od nedelju dana nas deli od Red Dead Redemption 2!

Baš kao što se i očekivalo, Rockstar Games je objavio Red Dead Redemption 2 trejler pred izlazak igre koji treba dodatno da nam oteža čekanje!

Na nedelju dana do izlaska igre zaista ne znamo koja bi druga svrha mogla da bude za ovakav video, posebno kada izgleda tako dobro!

Fokus trejlera je priča koja detaljnije prikazuje glavnog junaka, kao i neke od stvari kroz koje će on prolaziti tokom svoje avanture. Još jednom blista fenomenalna grafika, kao i animacija lika glavnih junaka nove Red Dead Redemption epizode.

Već smo preneli navode da će RDR2 zahtevati oko 90 GB slobodnog prostora na hard disku konzola, ali se Rockstar kasnije zvanično oglasio i naveo da će ona tražiti ipak nešto više – 99 GB na PS4 i 107 GB na Xbox One sistemu.

Svi oni koji su kupili digitalnu verziju u pretprodaji mogu da počnu sa daunloadom odmah… I onda sledi patnja i čekanje na dan kada izlazi Red Dead Redemption 2.

Znate već, 26. oktobar.

Pogledajte launch trejler ispod:

Ukoliko niste do sad, možete da pogledate i još dva gameplay videa koje je Rockstar objavio nešto ranije. Prvi se nalazi ovde, a drug na ovom linku.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!