Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Mega Man 11 je stigao u prodavnice!

Veliki povratak: prva zvanična Mega Man igra nakon osam godina!

Nakon osam godina pauze, Capcom je tokom jučerašnjeg dana objavio najnoviji nastavak legendarnog Mega Man serijala i to za sve aktuelne igračke sisteme.

Igra je od 2. oktobra dostupna za PlayStation 4, Xbox One, PC i Switch, a interesantno je da je japanska premijera predviđena tek za sutra (obično smo mi ti koji čekaju).

Mega Man 11 je uspešno zadržao sve prepoznatljive elemente ranijih igara koje je Capcom upakovao u moderno pakovanje. Igrači će i ovog puta morati da savladaju teške prepreke i upucaju protivnike, dok glavni junak polako prikuplja nove specijalne moći od glavnih neprijatelja.

Autori su želeli da unesu i neke novine, pa je predstavljen Double Gear sistem koji omogućuje dodatne sposobnosti glavnom junaku kao što su usporavanje vremena ili pojačavanje snage oružja.

Igra za sad dobija veoma pozitivne ocene igrača i kritike, pa se nadamo da ćemo i mi uskoro dobiti priliku da testiramo ovo ostvarenje.

Poznati platformski serijal započet je davne 1987. godine kada je objavljena prva igra za Nintendo Entertainment System. Do današnjeg dana Capcom je izdao preko 50 Mega Man igara koje su prodate u više od 30 miliona primeraka.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!