Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Novi Red Dead Redemption 2 gameplay trejler je stigao!

Red Dead Redemption 2 gameplay video nam je samo otežao čekanje!

Rockstar je danas objavio drugi Red Dead Redemption 2 gameplay trejler u kojem detaljnije predstavlja tipove misija i aktivnosti u igri.

Nakon što je početkom avgusta Rockstar objavio prvi gejmplej video za RDR2, najavivši da će ih biti još pre premijere igre, danas smo dobili i još jedan pogled na njihovu viziju divljeg zapada, kao i na brojne aktivnosti u igri.

Još jednom smo se uverili da grafika u RDR2 deluje fantastično, zbog čega misije koje su prikazane u Red Dead Redemption 2 gameplay trejleru kao što su pljačka kočija, voza, banke ili prodavnice deluju još uzbudljivije. Zbog ovih kriminalnih aktivnosti, Arthur će imati problema sa zakonom, ali i sa lovcima na ucenjene glave koji će ga juriti kroz igru.

Nama je najinteresantnije bilo to što će dead-eye sistem izgleda moći da se unapređuje, po svemu sudeći po broju meta koje mogu da se nišane, a u kasnijim stadijumima biće prikazani i vitalni organi protivnika.

Trejler prikazuje i to kako će odluke glavnog junaka uticati na ljude u njegovom okruženju. Pa nešto što deluje sasvim obično, poput odluke da se on ne kupa, nateraće druge osobe da negoduju i beže od njega.

Do sada smo se divili koliko je Grand Theft Auto V bio detaljan, ali će RDR2 po svemu sudeći biti još luđi. Detalji koje smo spomenuli, brojne mini igre, pa čak i opcije menjanje perspektive (u igri je i TPS i FPS pogled), najbolje govore o tome.

Još samo 25 dana nas deli od premijere Red Dead Redemption 2. Izlazi za PlayStation 4 i Xbox One.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!