Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Tinja nada: EA Sports ostavio mogućnost da u FIFA 19 ubaci Crvenu Zvezdu

FIFA 19 bi ipak mogla da dobije nove klubove narednih nedelja.

Dok naše kolege sa velikih svetskih portala objavljuju svoje utiske o FIFA serijalu, interesantno je da baš niko ne primećuje da EA Sports zapravo nema pravu licencu za Ligu šampiona, jer mu nedostaje jedan klub – Crvena Zvezda. Ipak, ostavljena je mogućnost da se to promeni.

Iako EA Sports nikad u svojoj istoriji nije naknadno ubacio neki klub u FIFA igru, ako pažljivo pogledate njihovu zvaničnu objavu vezanu za listu timova u igri, primetićete i rečenicu u kojoj se između ostalog kaže, “formirana je lista od više od 700 igrivih timova na startu prodaje”. Ovo “u startu” ostavlja prostor da se to izmeni narednih nedelja.

Interesantno, Crvena Zvezda se dva puta pojavljivala u zvaničnim nastavcima FIFA serijala. U FIFA 99 bila je zajedno sa Obilićem i Partizanom a u FIFA 2000 se pojavio šampionski tim iz 1991. godine. Još jednom, ovde uopšte nije poenta u Crvenoj Zvezdi, već u tome što ukoliko se ovaj klub ne nađe u igri, to je jasna poruka i svim drugim ekipama iz Srbije pa i drugih zemalja koje nisu bile zastupljene u modernoj FIFA eri započetoj pre oko 10 godina.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!